DXN pólók gyűjtése a legjobb – Nővérszobából világvárosokba

Specht Vali különleges divatbemutatója

Az előadótól független, más DXN gyémánt vonalak tagjai szerint is, az európai DXN 2009-től 2017-ig terjedő időszakának, legjobb előadását láthatod a videón.

Amikor az egyetlen videó kamerát elindítottuk, nem az volt a célunk, hogy nyilvánosan mutatjuk be ezt az anyagot, csupán önképzési célokat szolgált a felvétel.

Ez az előadás mégsem maradhat a háttérben, nem lehet, hogy csak fejlődni kívánó DXN vezetők lássák! Úgy döntöttünk, hogy megmutatjuk.

A gyenge képminőséget a fentiek magyarázzák, de úgy tapasztaljuk, hogy az első percek után a videó minősége egyáltalán nem számít. Vali annyira képszerűen beszél, hogy előadása becsukott szemmel is élvezhető. A hallgató maga előtt látja a történetet.

Ennek az előadásnak igazi különlegessége, hogy öt évet mutat be kevesebb, mint negyven perc alatt, de ebbe a rövid időbe belefér egy család miértje, egy szándékos, költözéssel együtt járó életmód váltás. Sok gyötrelem, fájdalom, de még több öröm és siker. Nem hiányzik a humor a jókedv sem.

Mielőtt el kezded megnézni, győződj meg róla, hogy van-e nálad zsebkendő!

Véleményünk szerint nagyon megbízható, stabil cég az MLM világában az a vállalat, ami már 25 éve létezik és folyamatosan növekszik.

A DXN a Specht Család életét egy csapásra megváltoztatta. Bizonyító erejű tény, hogy 2008.08.08.-as csatlakozásuk óta egyetlen pillanatra sem kerestek más lehetőséget maguknak.

Egy olyan közegben, az online térben, ahol napi rendszerességgel jönnek hírek új, lehetőségeknek tűnő kezdeményezésekről, melyekről – szinte kivétel nélkül – kiderül később, hogy átverés volt, a DXN üdítő színfolt a maga stabil múltjával, jelenével és a jövőjét biztosító folyamatos növekedésével.

Rólunk és DXN-es tevékenységünkről tájékozódhatsz a 8pont8 Facebook oldalán is.